Vår verksamhetsidé

Vi erbjuder en tränings- och tävlingsverksamhet som utgår ifrån respekt för varje åkare, där glädjen i att åka skidor är det centrala.

Vi ledare tar ansvar för att se, entusiasmera och uppmuntra varje åkare, att utforma träning där både individ och grupp utvecklas. Vi tycker att det är viktigt att varje åkare utvecklas utifrån sina egna förutsättningar där åkarens egen drivkraft är grunden. Vi  sätter samman våra träningsgrupper utifrån ålder men är öppna för att åkare kan träna med yngre, om det passar åkaren bättre.

Du som åkare tar ansvar för dig egen utveckling genom att alltid göra ditt bästa. Du tar också ansvar för att dina kamrater mår bra och utvecklas genom att vara en riktigt bra kompis.

Du som förälder tar ansvar genom att vara en positiv vuxen, både för ditt eget barn men också för övriga åkare i klubben. Det visar du genom att stötta positivt före, under och efter träning men också vid tävling. Du tar också ansvar genom att delta i olika klubbaktiviteter som genomförs, bl.a. för att skapa intäkter till skidverksamheten.

Väl mött till vår verksamhet!

För funderingar och frågor angående vår skidverksamhet,

kontakta Adam Karlsson, sektionsstyrelsen

070-5641930

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej