Gemensamt boende Tour de Mösseberg 2023

OBS! TÄVLINGEN ÄR TYVÄRR INSTÄLLD!!

Passa på att boka in sista helgen i januari för skidtävling i Falköping 

TÄVLINGEN ÄR TYVÄRR INSTÄLLD!!!

Vi har 2 stycken 8-bäddsstugor med perfekt läge på Mössebergs camping. Gå in och anmäl dig till tävlingen och meddela via mail till  frida.tornqvist@hotmail.com om du och dina medföljande föräldrar vill bo gemensamt med klubben. Priset per stuga är 3700kr för 2 nätter och antalet boende i respektive stuga delar på priset. (OBS! vid ev. sjukdom måste du räkna med att betala din del stughyran om det inte går att hitta ngn reserv.)

Detta är en jättetrevlig tävling som passar alla åldrar och alla olika förkunskaper, mycket olika distanser och väldigt fina utlottningspriser har det varit tidigare år. Ta chansen att hänga med GIF skidor en helg!

Här kommer tävlingsinbjudan:

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej