God Jul och Gott Nytt År

Ett år går snabbt och vi har börjat hitta tillbaka till en lite normalare vardag igen efter pandemi åren. 

Ett år där det hänt ganska mycket i vår verksamhet. Då tänker jag framförallt på att utbyggnaden av klubbstugan blivit klar och vi kan nu samlas under samma tak i samband med träningar och övriga tillfällen med både tillgång till kök och toaletter. Vi har under året som varit kunna arrangera tävlingar igen. Tävlingar som “prova på” och Kilsbergsloppet där vi har haft ett gäng av våra äldre aktiva i nyckelroller för tävlingsorganisationen. Under sommaren så har vi också utökat verksamheten och fått en undersektion i form av Draghundssport. Året har dessutom fört med sig fina resultat på tävlingar som våra ungdomar och junior/seniorer ställt upp i. 

Sent här på hösten så har vi tillsammans med Karlslund och Almby, genom vår skidallians, skrivit på ett långt avtal för snötillverkning och spårpreparering i Ånnaboda. Precis nu innan jul har vi även hittat hem till vår nya hemsida. www.gifskidor.se

Vi får nu hoppas att vi under kommande vinter och år kan få bedriva vår verksamhet som vi önskar och fortsätta utvecklas tillsammans. Jag och resten av styrelsen vill därför tacka alla er som varit med oss under året som varit och ett speciellt tack till våra tränare som varje vecka finns med oss på träningarna. Nu ser vi in på andra sidan nyåret med fler träningar med skidglädje, bus och fika. Vi kommer även arrangera tävlingar denna vinter som jag hoppas att vi ses på, Kilsbergsloppet, DM och Master-SM som de stora tävlingarna men även våra Prova på tävlingar där vem som helst får ställa upp!

Vi ses i skidspåret! 

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

önskar 

Adam och övriga styrelsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej