Årets första tävlingshelg

I helgen så har flera av våra aktiva ungdomar varit i Mora och tävlat i den klassiska tävlingen Morapinglan. Det har varit två dagar med tävlingar och klassisk stil på lördagen och fristil på söndagen.

Vi hade 8 ungdomar på plats. Linus, Ebba, Emma, Anna, Eric, Agnes och Maja. Alla gjorde bra insatser båda dagarna med flera topp 10 placeringar och där Anna var bara några sekunder från prispallen idag. Resultat från tävlingarna i Mora hittar ni här
Lördag
Söndag

I Lycksele så har det i helgen varit Juniorcup och JVM-test. Där har vi haft Ida på plats som ensam representant för oss. Idag har dock försvarat oss väl och i fredagen sprint så blev det en 22a plats. I lördagens 10k fristil så åkte Ida in på en 14e plats och i söndagens masstart som var ett JVM-test där alla damjuniorer åker samma klass slutade 35e plats där de första tre varven var super bra men där slutet blev jobbigt och Ida blev rejält trött.
Resultat från Lycksele hittar ni här
resultat

Nu laddar vi om inför nästa helg då det finns möjlighet att tävla i distriktet då Hällefors bjuder in till Lospåret.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej