Träningskväll med grillning 26/5

På fredag 26/5 samlas vi vid Lekhyttekiosken kl 17:30. Vi kommer springa på Bergslagsleden till Lillsjön ca 8-9 km där vi grillar, badar och umgås. Vi räknar med att löpningen maximalt tar 1,5 h och föräldrar får gärna springa med sina barn/ungdomar så ingen blir ofrivilligt ensam pga av olika tempo. Aktiviteten är främst tänkt för orange grupp och äldre. Aktiviteten avslutas vid Lillsjön och det går att köra bil dit. För att veta hur mycket vi skall köpa in till grillningen (självkostadspris) behöver vi ha en anmälan SENAST tis 23/5 till frida.tornqvist@hotmail.com. Kom klädd för träning och ta med badkläder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej