Träningsdag på Kalhyttans skidstadion

Idag var vi en grupp från Garphyttans IF skidor som åkte till Kalhyttans rullskidbana i Filipstad för en gemensam träningsdag. Vi samlades klockan 10:00 och startade med teknikövningar för att sedan övergå till att åka runt på de olika slingorna och alla visade på en positiv inställning och kämpade väl. Totalt var vi 10 barn/ungdomar i varierande ålder och ett antal föräldrar. Vi hade relativt tur med vädret eftersom det var uppehåll från regn större delen av dagen och Kalhyttans skidstadion är en mycket fin anläggning som vi gärna återkommer till. På förmiddagen fick vi inspiration av Grava SK som också hade träningsdag med rullskidor på förmiddagen, kul! Eftermiddagens pass avslutades ca 14:30 och sedan åkte vi nöjda hemåt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej