Årets åkare 2023

I samband med skolstarten så har nu skidsektionens styrelse delat ut utmärkelsen Årets åkare för säsongen som varit. Årets åkare är en årlig utnämning till en aktiv som under säsongen gjort framsteg i utvecklingen och/eller toppresultat på tävlingar. 
Motiveringen för 2023 års Årets åkare löd

Årets åkare 2023 i Garphyttans IF-skidor har under säsongen visat på målmedvetenhet och mod både när byte av tränare och träningsmiljö gjordes inför säsongen. I en tid när svenska damlaget radar upp pallplatser och medaljer från mästerskap har årets åkare gjort entré i seniorklassen. Säsongen resulterade trots hård konkurrens i flera bra lopp på nationella scenen och gjorde det möjligt att få åka till Lettland på Skandinaviska cupen och representera Sverige. 
Årets åkare 2023 är Anja Andersdotter

Anja prisas förutom med äran även med en inristning i vår hyllningsplanka, som snart sitter uppsatt i klubbstugan, och ett träningsbidrag på 1500kr.

1 reaktion på ”Årets åkare 2023”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej