Problem med tryck på Trimtexjacka

Här kommer lite information från Trimtex,
Tyvärr har vi upptäckt att vi har haft en bristfällig kvalitet på en del transfermärken på våra dunjackor. Det innebär att de ”ramlat” av och inte sitter som man ska förvänta sig på en jacka från Trimtex. Vi beklagar detta och önskar självklart göra det vi kan för att ordna upp det på bästa sätt för er.
Problemet är att limmet på en del märken inte är tillräckligt starkt, det är inte på alla jackor utan bara på en del, därför går vi ut med detta mail för att göra er uppmärksamma. Vintern är på allvar här nu så vi har full förståelse för att ni har stort behov av era jackor nu,

Är det någon som har en jacka som detta problem uppstått på så meddela Jocke på orebro@sportson.se senast 26/12. Så kommer vi sammanställa hur många som eventuellt har detta problem och kontakta Trimtex,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej