Juniorcup i Boden

I helgen har det varit både JVM test 20km fristil och BauhausCup i Boden på Pagla skidstadion. Linus Wedin representerade Garphyttans IF och gjorde överlag fina lopp. Han fick en tråkig startplats, längst bak, i masstarten på JVM testet i fredags men kämpade på och plockade placeringar och hamnade till slut på en 68e plats av 110 startande. Lördagen bjöd på sprint och där kom han vidare till kvartsfinal men där tog slut då ett litet missöde med ett fall satte stopp för fortsättningen, men han kämpade i mål. Söndagen 10km klassiskt också ett bra genomfört lopp med placering på 20e plats. Boden bjöd på ett vintrigt och kallt väder. Från -20 i torsdags till i dag -4

1 reaktion på ”Juniorcup i Boden”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej