VM-silver till Elin!

Idag har VM i skidorientering startat i Österrike, Ramsau är platsen och ni kanske såg det under dagen på SVT1. På dagens Sprint så åkte vår Elin Schagerström in en silvermedalj på den helsvenska pallen med Magdalena Olsson som segrare och Tove Alexandersson på tredje plats, STORT GRATTIS ELIN!!

Imorgon väntar nya spännande tävlingar då jaktstart står på programmet och startlistan är baserad på dagens resultat vilket gör att Elin kommer starta som nummer två, 43 sekunder efter Magdalena och 4 sekunder före Tove. 11:50 startar SVT sändningen på kanal 1 och SVT play.

Nämnas från tävlingen ska också göras att vår junior Nelly Mårtensson slutade 9a på JVM med endast 1 min upp till pallen. För Nelly väntar masstart imorgon och nya chanser då!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej