HELDAGSTRÄNING PÅ SNÖ I TORSBY SKIDTUNNEL

NÄR: LÖRDAG 19 OKTOBER

VILKA: I första hand barn/ungdomar födda 2014 och äldre. Tränare för röd grupp och äldre är Ronja/Magnus och tränare för orange grupp är Tina/Björn.

UPPLÄGG: Gemensam samling vid Lekhytte kiosken kl 7:00 för avfärd i egna bilar. Åk ombytt, första passet startar direkt när vi kommer fram. Träning förmiddag ca 2 h sedan dusch och ombyte. Lunch omkring 12:00. Träning på eftermiddagen ca 1 1/2 till 2 h och hemresa ca 16:00.

UTRUSTNING: Fungerande egna skidor/stavar och pjäxor för klassiskt och skate. Fästvallade klassiska skidor och egen valla för att kunna bättra på fästet. Träningskläder för att kunna träna 2 pass i -3 grader. Duschgrejer och ombyte till lunchen. Mellanmål och vätska för energipåfylland under passen, (går jättebra med en vanlig macka).

KOSTNAD: Klubben bekostar ungdomarnas spårkort och spårkort till de som är ledare under dagen. Medföljande skjutsande föräldrar som vill åka skidor får själva betala sitt spårkort, dagkort för vuxen kostar 360 kr. Bilresan till Torsby ersätts enligt klubbens riktlinjer https://gifskidor.se/ekonomiska-riktlinjer/ .

Lunch betalas av den aktiva själv och dess förälder, vi äter troligtvis på Valbergsängen.

Anmälan senast tisdag den 15 oktober via mail till frida.tornqvist@hotmail.com

Ange i anmälan om du har tillgång till bil, eventuella platser över i bilen eller om du vill ha skjuts. När vi vet vilka som skall med sätter vi ihop ett körschema.

FRÅGOR: Henrik Törnqvist 070-5759849

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej