Bauhaus Cup Ulricehamn

I helgen har Alfons, Anja och Elin tävlat i Bauhaus cup på Lassalyckans stadion i Ulricehamn. Fredagens distanslopp i klassisk stil bjöd på regniga förhållanden med klister under skidorna. Alfons gled in på en 58:e plats i H17-18 och hade en lite tung dag på jobbet enligt honom själv. Elin slog till med en 12:e plats och Anja på plats 21 i D19-20, båda mycket nöjda.
I lördagens sprint i fristil gick både Anja och Elin hela vägen till B-finalen som slutade med Elin som total 8:a och Anja som total 9:a. Alfons kämpade starkt i prologen men det fattades knappt 2 sekunder för att gå vidare till kvartsfinal.
På söndagen genomfördes en distriktsstafett där vi deltog med ett mixlag från Örebro län i herrklassen. Alfons öppnade starkt på första sträckan och sedan gjorde Anja och Elin en bra insats för laget mot jämnåriga killar. Målet att inte komma sist klarades med en placering!
Tack alla inblandade för en kul och spännande helg!
Även stort tack till Ulricehamns IF för bra arrangemang.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej