Lilla Lospåret

   Vi var 12 stycken åkare som tävlade i Hällefors i lördags.

Hällefors bjöd på en fin skiddag på sin arena Hurtigtorpet. Tävlingen genomfördes i klassisk stil som en masstart med både tjejer o killar på startlinjen samtidigt. I grön grupp ålder 9-10 år startade Isak, Alfred, Eric, Agnes. Elton och Anton. Alla kom iväg relativt bra och fullföljde sina 1,5 km med bravur. I den äldre åldersgruppen 11-12 år fanns Axel, Daniel och Emelie. Där segrade Axel som är äldst i åldersgruppen på den 2,5 km långa banan, roligt Axel! Bra kört av er alla som startade i H/D 11-12! Ebba i D13-14 var helt överlägsen bland tjejerna på sina 5 km med över 5 minuter till tvåan. Linus och Ellen åkte båda 10 km där Ellen tog en klar seger med 2 minuter. Linus hade många duktiga åkare i sin åldersklass och slutade på en fin 5:a plats. 

Länk till resultat:
https://ta.skidor.com/ResultFiles/fa131396-3541-40be-b88d-c258224e60c1.pdf

Isak Tengberg 

Elton Lundin Trolin 

Anton Malm 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej