Sommarträning tillsammans med KIF skidor

Igår tränade några av Garphyttans och Karlslunds ungdomar tillsammans i Storstenshöjden, jobbigt men roligt att träna ihop med andra! Blir du sugen på att hänga med finns det chans redan på onsdag 12/7, då blir det rullskidor! Samling 18:30 vid Megas parkering vid Bettorp, valfri stil. Vi börjar med lite banor sedan åker vi på cykelbanan mot Glanshammar. Glöm inte hjälm och reflexväst. Alla är välkomna, du behöver inte åkt något innan och föräldrar får gärna åka med på rullskidor eller med cykel. (Om du vill låna rullskidor har vi skaterullskidor för utlåning, hör av er i så fall till Henrik 070-5329084 så vi hinner hämta dem).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej