Träningsstart onsdag 230816

Vi kommer starta upp skidträningen för alla barn/ungdomar födda 2013 och tidigare med att träna på onsdagar under augusti och september. Vi kommer vara alla åldrar tillsammans och utföra lite olika typer av pass, håll koll på hemsidan och facebook där vi uppdaterar vad som gäller vecka. (Om det finns yngre barn som vill vara med så nekar vi ingen men tänk på att det då kan vara bra om föräldrarna kan hålla sig i närheten då det främst är anpassat för de födda 2013 och tidigare). Första träningen är onsdag 16/8 med samling kl 18:00 vid klubbstugan. Skriv även in den 26/8 i kalendern för då åker vi till Kalhyttan i Filipstad för att åka rullskidor, mer detaljerad info kommer.

2 reaktioner på ”Träningsstart onsdag 230816”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej