Rullskidträning onsdag 23/8

Alla födda 2013 och äldre är välkomna du behöver inte åkt rullskidor innan. Vi träffas vid MEGA-parkeringen bredvid Flugger färg kl 18-19:30. Har du egna rullskidor så ta med dessa, skate eller klassisk spelar mindre roll. Vi kommer köra teknik, banor, snabba starter samt åka en sväng mot Glanshammar för de som är lite mer vana. Föräldrar är välkomna att vara med på rullskidor eller cykel. Om du vill låna rullskidor har klubben skaterullskidor med NNN-bindning för utlåning, maila till frida.tornqvist@hotmail.com om du behöver låna rullskidor så vi vet att det räcker till alla men pjäxor, stavar och hjälm måste du ha med själv. Välkomna till en kul träning med fart och gemenskap, glöm inte hjälmen och reflexvästen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej