Seniorer på läger

Vi har under veckan som varit haft våra två seniortjejer, Anja och Elin, på läger tillsammans med Ronja. Så här kommer en liten kort inblick i hur det varit för dem.

Läget går fort när man har roligt och så även 10 dagar på Mallorca. I söndags förra veckan lämnade vi Sverige för ett träningsläger på varmare ort. Redan på måndagseftermiddagen efter att vi hämtat ut våra cyklar tog vi oss en tur för att lära känna området kring norra Mallorca. 

Dagarna har bestått av ett till två träningspass både löpning, rullskidor och cykling i varierande miljö och variation på intensitet. Vi har även hunnit med sol, bad, mat och en och annan glass mellan passen. 

Nu ska vi hem till Östersund och fortsätta förberedelserna inför vintern. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej