Skidavslutning

Ikväll hade alla grupper sista träningen för säsongen. Kvällen till ära så hade vi kraftigt snöfall och lite blåsigt så känslan var verkligen inte att detta är sista träningskvällen för säsongen.
Kvällen började med att alla grupper delades in i lag med deltagare från olika grupper i samma lag och sen tävlades det i tre olika stafetter.


Första stafetten var en bana med straffrundor. Antalet straffrundor bestämdes genom att lagmedlemmarna slog tärning och antalet prickar blev antalet straffrundor.
Andra stafetten var en stavstafett. I denna stafett var det växling genom att lämna över stavarna till nästa åkare. Utmaningen i detta var att stavarna var jättekorta så framförallt de äldre och längre åkarna hade svårt att åka med dessa.
Tredje stafetten var en slalom och tunnelbana. Här gällde det att ha snabba fötter då banan svängde i slalomsvängar och att inte riva tunnlarna man skulle åka genom.


De yngsta som inte ännu tillhör en grupp men som i vinter har varit med och åkt våra prova på tävlingar hade en egen avslutning med hinderbana


Efter avslutande stafetten väntade hamburgare och prisutdelning inne i klubbstugan.

De yngsta grupperna fick pokaler för säsongen och för de äldre grupperna så fick de som varit med på KM sina medaljer och alla som deltagit i någon träningsgrupp tilldelades också en snygg kopp!

Nu väntar våren och för skidsektionen så blir det lite vila, några grupper kommer att fortsätta träna under våren och sommaren och så drar hela klubbens träningar igång i höst.

Ni som inte kunde vara med på avslutningen ikväll kommer att få era priser vid tillfälle. Hör av er till er tränare så löser vi detta på bästa sätt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej