Ungdomscup i Örnsköldsvik

I helgen gick Ski Team ungdomscup, tidigare kallat Ica cup, i Örnsköldsvik för 13- och 14-åringar. Örebro län åkte dit med en trupp på 11 åkare med några ledare och vallare, där vi från Garphyttans IF var Petter som åkare, Björn, Anton och Signe som ledare. Helgen bjöd på massor av roliga tävlingar: distans, sprint, skicross och stafetter. Tillsammans med ungdomar från hela Sverige bodde vi på skolor som ordnade god mat och roliga aktiviteter, när vi inte var på skidstadion. Det var fackeltåg vid invigningen, kamratkvällar, mello-tittande och intressanta föreläsningar, allt som bidrog till det som ungdomarna brukar säga är en av de bästa helgerna på året! Det blir inte en helg full av tävlingar, utan också en bra chans att lära känna många andra ungdomar med samma intresse som en själv och därmed hitta nya kompisar över hela landet. En väldigt lyckad helg helt enkelt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej