Träningsläger på snö i Lofsdalen

När: onsdag 29/11 till söndag 3/12 2023

Transport: Gemensam resa med buss avgår på onsdag 29/11 kl 13:00 plats meddelas senare och hemresa efter lunch på söndag 3/12.

Boende: 6-bäddsstugor, ledare planerar in vem som bor i vilken stuga. Vuxna kommer finnas i alla stugor.

Mat: Självhushåll där varje stuga lagar och planerar sina luncher, en matansvarig vuxen i varje stuga. Gemensamma middagar i någon form. Återkommer med detaljerat upplägg.

Träning: Vi kommer träna totalt 7 pass, 2 pass om dagen a´ 1,5-2 h alla pass på snö.

Ålder: I första hand från år 2013 och äldre. Alla i ålder 2013-2011 skall ha en medföljande förälder. Från 2010 och äldre går det bra att åka utan medföljande förälder om du är beredd på att ta ansvar själv för din utrustning och ha med vallor för eget bruk. Sedan hjälps vi självklart åt på plats.

Kostnad: 0m du väljer att åka med bussen ca 700 kr. (Ingen reseersättning utgår om du åker egen bil). Boendet betalas av varje ungdom/förälder ca 650 kr/person. Kostnad för matinköp tillkommer. Spårkort gratis upp till 16 år och 4 dagarskort för vuxun 360 kr. Total kostnad: 1350 kr/person exklusive mat och spårkort, förutsatt att vi blir minst 23 personer i bussen.

Anmälan: SENAST 2023-10-11 genom att maila frida.tornqvist@hotmail.com . Vi har totalt 30 platser och först till kvarn gäller! OBS! Bindande anmälan dvs blir du sjuk får du betala din del ändå alternativt hitta en ersättare som vill åka i ditt ställe. Blir vi många intresserade upprättar vi en reservlista.

Utrustning: Glidpreparerade skidor för skate och klassisk åkning samt pjäxor och stavar. Vallor för att kunna valla fästvalla till klassisk åkning. Träningskläder gärna flera underställ och bra strumpor, myskläder, lakan, hygienartiklar. Täckbyxor, täckjacka, skor för ev. utomhuslek, varma vantar och varm mössa att ha när du INTE tränar.
Frågor: Henrik Törnqvist 070-5329084 eller frida.tornqvist@hotmail.com

1 reaktion på ”Träningsläger på snö i Lofsdalen”

  1. Hej, vi har missat att anmäla oss till träningslägret i vinter. Om det finns plats kvar till resan samt plats i buss vill Jill Hallden -12 följa med tillsammans med sin mamma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder oss av cookies för att hemsidan ska fungera korrekt.
Okej